Nyhed RTO System

Enkelt konkurrencedygtigt system til de fleste behov
Med Roger ADK kan de fleste behov dækkes. Systemet skræddersyes til den enkelte situation og spænder fra enkelt dørs stand-alone løsninger op til større professionelle systemløsninger. Det enkelte behov afgør hvilken løsning der skal vælges.

ADK-systemets opbygning
ADK-systemet består af en kontrolenhed, med indbygget strøm/nødstrømsfor­syning, der ­placeres ved hver dør, der ønskes adgangs-kontrolleret. På kontrol-enheden tilsluttes én eller to læsere, el-lås og eventuelt et ud-tryk. Ved at placere en læser ved både ind og udgang, kan man registrere hvor længe brugeren har opholdt sig i bygningen, og hvem der er i byg­ningen. I alt kan op til 320 kontrol-enheder (døre) forbindes i et netværk, og kobles til en PC med RACS (Roger Access Control Software). RACS er en brugervenlig dansk software til ADK-systemet.

Enkel adminstration og konfiguration
RACS softwaren bruges både af installatøren til konfiguration og af firmaets “administrator” til at oprette/ændre/slette bruger og deres kort og koder. RACS er via et interface forbundet til en eller flere decentrale kontrol-enheder med tilhørende læser(e).
At kontrol-enhederne er decentrale vil sige at alle opsætninger, skemaer, brugere og hændelser (32.000) lagres i den enkelte kontrol-enhed. Det giver stor sikkerhed, idet den enkelte kontrolenhed “kører videre” ved kabelbrud. Kun ved ændringer, nye brugere og lignende er det nødvendigt at koble computeren til systemet.

Klik videre ind i underkategorierne ovenfor!