OASIS giver dig sikkerhed og tryghed
Et OASIS alarmsystem er den ideelle løsning til dem, der ønsker en sikker og professionel sikring og overvågning af virksomheden eller boligen. OASIS systemet er fremtidssikret og yderst brugervenligt.

F & P registreret i Kl. 2, og må anvendes helt op til og med sikringsniveau 40

Installation uden bygningsskader
OASIS anvender den sidste nye trådløse teknik til at kommunikere. Det medfører at der ikke skal trækkes en masse skæmmende kabler til detektorer, sirener eller andre udvidelsesmoduler.

Alarmen kan dog også benyttes med trådfaste detektorer, da OASIS har mulighed for op til 30 trådfaste zoner.

Stort tilbehørsprogram
Til OASIS alarmsystemet kan der købes ekstra trådløse FOTO detektorer, rumdetektorer, åbningskontakter, betjeningspaneler, fjernbetjeninger, sirener samt røgalarmer, ligesom der kan købes trådfaste enheder. Alle kan via alarmen opsættes til at alarmere lokalt, men også direkte til kontrolcentralen. Det er også muligt at ændre sendertype, hvis man på et senere tidspunkt skulle få et andet behov. OASIS alarmen er forberedt til 50 trådløse adresser fordelt på zoner, betjeningsenheder samt trådløse sirener. Dette giver mulighed for at skræddersy en helt unik alarmløsning.

Alarmen holder øje med din bygning

OASIS alarmen kan kobles op til en kontrolcentral, der er godkendt af Rigspolitiet. Kontrolcentralen vil overvåge alarminstallationen 24 timer i døgnet. Et overvågningsabonnement kan omfatte overvågning af alarmen og kan også omfatte en vagtservice hvor en vagtpatrulje rykker ud, hvis alarmen aktiveres.

I fald der er opsat FOTO-detektorer kan man på vagtcentralen se om der er personer i bygningen.

Klik videre ind i underkategorierne ovenfor!