Indenfor Roger og ADK tilbydes et bredt udvalg af kurser til både slutbrugere og vores kunder.quadrus

 

To af kurserne på nednstående liste kan du som kunde booke direkte her på siden, hvor andre er kurser som du skal rette henvendelse om. Tager linket dig videre til kontaktformularen er årsagen at kurset kun tilbydes på en konkret opfordring.

 

ROGER Teknisk ADK i netværk:
Dette kursus henvender sig til teknikere der har ingen eller minimal viden om ROGER ADK systemer, Kurset omhandler opsætning, programmering samt gennemgang af forskellige komponenter. Det giver teknikeren værktøjer til at montere og programmere samt rådgive kunden i køb og vedligehold af systemet.

 

ROGER Opfølgning ADK i netværk:
Dette kursus henvender sig til teknikere der har monteret og programmeret ROGER ADK systemdele, Kurset er en fortsættelse af ”ROGER begynder ADK” og omhandler en større og bredere gennemgang af specifikke systemdele så som TPC/IP interface og LOG enhed med global AIA styring. Dette kursus giver Teknikeren en gennemgående viden om ROGER software og systemdele. Samt værktøjer til at rådgive kunder om store systemer med udvidet muligheder.

 

ROGER RARC Software / EM læsere Stand-alone (På forespørgsel):
Dette kursus henvender sig til teknikere som ingen eller minimal viden om ROGER Stand-alone systemer, Kurset omhandler gennemgang af de forskellige komponenter som kan bruges som stand-alone samt RARC softwaren som kan bruges til programmering og daglig vedligehold. Dette kursus giver teknikeren fuld mulighed for at opsætte og programmere samt rådgive kunden i køb og vedligehold af systemet.

 

Kortteknologier (På forespørgsel):
Dette kursus henvender sig til teknikere samt superbrugere som skal administrere og programmere kort til bestemte kunder eller læsere. Kurset omhandler en gennemgang af de forskellige kortteknologier som findes på markedet fordele og ulemper ved de forskellige typer samt gennemgang af software til brug for programmering af eks. Mifare, ROGER secure, mifare/desfire samt iCLASS. Dette kursus giver mulighed for en forståelse for forskellige kort teknologier samt viden om software til programmering af kort.

 

ROGER Salgskursus (På forespørgsel):
Dette kursus henvender sig til Sælgere af ROGER systemer. Kurset omhandler en overordnet gennemgang af de forskellige ROGER systemer der er på markedet fordele og ulemper ved de forskellige systemer samt fordele ved ADK systemer i al almindelighed. Kurset giver sælgeren en viden om opbygningen af systemerne samt viden til at rådgivere kunden i køb af de forskellige typer systemer.

 

 

ROGER Superbruger Software (På forespørgsel):
Dette kursus henvender sig til slutbrugere som ønsker en større viden om PR-master/RARC softwaren og mulighederne inden for systemet. Kurset giver større forståelse for hvordan ROGER systemet er bygget sammen og hvordan det virker. Kuset vil være bygget op over den installation som kursisten arbejder med i dagligdagen.

 

Alle Kursus bliver afholdt i Pro-sec’s lokaler på yderholmvej 59 i køge, men der kan ved efter spøgelse afholdes kursus lokalt eller samlet i evt. kursus center rundt om i Danmark. 
Der vil på hvert kursus blive udleveret aktuelt dokumentation samt software.