Sorter

Kan DAViD bruges til at rapportere om en vandskade?24/10/2011

Ja David er ideel løsning til for eksempel sommerhuset. Med den installeret kan man blandt andet blive i stand til at få besked om vand i køkkenet eller lignende via SMS.

Alt der skal bruges er en David, en magnetkontakt som sender og en vandskade detektor.

Har man en varmepumpe installeret i sommerhuset, kan denne kobles til DAViD og man er i stand til at tænde og slukke for den via SMS beskeder.

Se mere om DAViD her

Display #