Sorter

(48) Servicemeddelelse nr. 48 - Jablotron Android App28/11/2016

Pro-Sec servicemeddelelse nr. 48                   28. november 2016

MyJablotron/MyCompany problemer i Android App

PS Servicemeddelelse nr. 48 - Jablotron Android App

Vidste du at OASIS foto PIR kan benyttes stand-alone?23/08/2013

Den trådløse Foto detektor JA-84P kan fungere som stand-alone kamera, der

tager billeder ved bevægelse.

Se tip her:

Vidste du at - JA-84P.pdf

Hvorfor skal man installere et todelt system? 28/02/2012

Et todelt system er en faktor der bidrager betydeligt til kvaliteten af sikringsløsningen.

Mange alarmer er designet således at selve centralen og betjeningspanelet er i den samme kasse. Dette kompromiterer sikkerheden, da denne boks af betjeningsårsager, bliver nødt til at være monteret i et område hvor man som bruger har adgangstid til at kunne frakoble alarmen.

En snedig tyv vil derfor have mulighed for at skaffe sig adgang til dette område og dermed have op til 20-30 sekunder til at sabotere alarmen. Er tyven kvik på fingrene, og kender lidt til alarmen, kan han let nå at sikre sig at alarmen ikke når at sende alarm signal til kontrol centralen eller brugeren.

Løsningen på udfordringen er et todelt alarmsystem! I denne type alarm installation er centralen og betjeningspanelet monteret i hvert sit rum. Centralen er i et rum der ikke har indgangstid og betjeningspanelet i det hvor man skal have adgang til huset. På den måde kan centralen nå at alarmere hvis en tyv saboterer systemet imens der er indgangstid.

Pro-Sec's anbefaling vil derfor altid være:

Montér kun todelte alarmsystemer

Kan man ringe til en OASiS alarm?12/10/2011

Ja OASiS alarmener med GSM og PSTN (landlinje) sender er designet så man kan ringe den op og få status meldinger via talemnuer.

Alarmen kan også betjenes via telefonopkald og taste menu.

Display #