Prezi test artikel

 

 

 

 

[prezihm]http://prezi.com/qqdwi?kw=view-qqdwi&rc=ref-37771643[/prezihm]

Powerpoint test artikel

 

 

 

 

 

Slideshare ARI Docs viewer {aridoc engine="google" width="900" height="450"}http://pro-sec.dk/images/products/files/Pro-Sec-succes.pptx{/aridoc}

Pro-Sec Academy

academy-hat-idé

 

Professionel efteruddannelse og kurser

Pro-Sec Academy er navnet på Pro-Secs uddannelsesafdeling, som tilbyder en bred vifte af uddannelser og kurser vedrørende Pro-Sec's produkter samt relaterede teknologier og færdigheder.

 

Tre typer uddannelse/kursus  

Vores kurser og uddannelser falder indenfor fire kategorier; 

 

- Tekniske kurser/uddannelser, som giver grundlæggende indsigt i installation og brug af produktet 

 

 - Masterbruger kurser/uddannelser, hvor et grundlæggende kendskab forudsættes, og hvor der undervises i avancerede funktioner.

 

 - Salgskurser/uddannelser, som klæder en sælger på til at kunne give kyndig vejledning og udnytte systemernes fulde salgspotentiale.

 - Slutbrugerkurser/uddannelser, hvor slutbrugeren af systemet undervises i alle systemets funktioner, og i hvordan der fås størst mulig nytte af systemet.

 

 

Kurser over hele Danmark

Kurser og uddannelser afholdes over hele Danmark - både i domicilet i Gadstrup samt på forskellige kursussteder omkring Aalborg, Århus og Kolding.

 

Kvalificeret undervisning

04-03-2015 11-59-3d6

Den hovedansvarlige for Pro-Sec's uddannelser er Lars Ishøj, som allerede har undervist mere end 1000 installatører og teknikere i installation, brug- og salg af alarmteknologi. 

 

Tryk i menuen til venstre for at se priser, tilmeldingsmuligheder og uddybende information om hvert enkelt kursus.