Historien om Pro-Sec...

Vi samarbejder med professionelle sikrings- og overvågningsfirmaer om at levere Danmarks bedste løsninger til elektronisk sikring af private hjem og erhverv.

 

Professionelle kunder er for os, kunder der er F&P registrerede og certificerede kunder der beskæftiger sig med at installere og servicere elektronisk sikring til privatkunder og erhvervskunder.

 

 

OM-OS-anim2

 

 

Vi er en virksomhed, hvor kunden er i centrum og kvaliteten er i højsædet.

I mødet med kunden er lydhørhed og teknisk faglighed nøgleord og der tilbydes højeste kvalitet, hvor kundernes individuelle behov samt branchens krav og etikker forenes.

 

Vi er en virksomhed som er attraktiv at være ansat i og hvor medarbejderen gerne selv søger til.

 

Pro-Sec A/S har siden 1992 leveret professionelle sikrings- og overvågningsprodukter til hele den danske sikkerhedsbranche. Vi er et specialfirma som kun fokuserer på at levere ”security” produkter, ”til tiden”, kombineret med branchens bedste produktsupport. Pro-Sec’s største aktiv er vores medarbejdere og firmaets omhyggeligt udvalgte ”security brands”.

Ved at fortsætte denne strategi, samt skrue op for den service vi yder vore kunder er vi godt rustet til de fremtidige udfordringer markedet byder på.

 


                                                   

 

  

Virksomheden tilbyder teknisk uddannelse/træning i brug af udstyr samt orienteringer om nye produkter til forhandlere.

Virksomheden yder hjælp til projektering og support i forbindelse med opsætning af udstyret.

 

Pro-Sec A/S er Medlem af SIKKERHEDSBRANCHEN, registreret hos Forsikring & Pension og tilmeldt El-Retur ordningen. Alle ansatte er uddannede og kvalificerede samt kan dokumentere problemfrie straffeattester.

 

- Frank Grothe, Adm. Direktør Pro-Sec A/S