Tilmeld

Kursus Detaljer

JA-100+ overbygning uddannelse

Dato: 12/12/2019

Deadline for booking: 04/12/2019

Placer: Pro-Sec A/S

Lokation Adresse: Egegårdsvej 11, 4621 Gadstrup


Kursusholder: Bent Karise

Titel: Uddannelses ansvarlig

Kontakt info


Oversigt:

JA-100+ overbygning uddannelse:

Målgruppe:

Dette kursus henvender sig til teknikere som har et grundlæggende praktisk kendskab til Jablotron JA-100+ system eller har deltaget i Jablotron JA-100+ teknik uddannelsen.

Forudsætning:

Kurset tager som udgangspunkt i at deltageren har en grundlæggende viden og har arbejdet med Jablotron JA-100 samt og kan benytte en PC på bruger niveau.

Kursusbeskrivelse:

JA-100+ opfølgnings uddannelsen har til formål at sikre at den enkelte montør / tekniker tilegner sig nyeste viden inden for Jablotron JA-100+. Det forventes at kursisten har et kendskab til F-Link softwaren og kan programmere de mest almindelige ting. Vi vil gennemgå nyeste tiltag på Cloud Jablotron, samt gennemgå nye produkter, og programmerings muligheder. Kursisten får mulighed for at installere software på egen PC, samt teste at den virker optimalt.

Udbytte:

Der lægges vægt på at kursisten efterfølgende er opdateret, og kender til alle de nye funktioner der tilbydes af Jablotron. Kursisten vil også have et kendskab til Cloud Jablotron og de muligheder der ligger i den.

Pris:

Kr. 2.000,00

Bemærkninger:

Niveau: Øvet. Det er en fordel at have deltaget i JA-100+ teknisk AIA kursus.

 

Max antal kursister = 6 stkVarighed: 7,5 timer

Kompendium med teori og øvelser samt USB-nøgle med komplet manualsamlinger, software udleveres i forbindelse med kurset.

Kursisten skal medbringe egen PC


"Book venligst for at få kontaktoplysningerne på personen der afholder kurset"

Ressourcer:

Relaterede produkter:

JA-100