PROFi

Profi Alarm - den ideelle sikring af dit hjem

 

En sikker løsning
Profi Alarm er den ideelle alarmløsning til dem, der ønsker en sikker og professionel sikring af hjemmet eller den mindre virksomhed.

 

  

Ingen bygningsskader
Profi er helt igennem trådløs. Det medfører at der ikke skal trækkes en masse skæmmende kabler til detektorer og sirener, eller andre udvidelsesmoduler.

 

alt

Stort tilbehørsprogram
Til Profi Alarm kan der købes ekstra trådløse rumdetektorer, åbningskontakter, betjeningspaneler, fjernbetjeninger, sirener samt trådfaste enheder, ligesom der kan købes røgalarmer, der ikke kun alarmerer lokalt, men som også er forbundet til kontrolcentralen. Det er også muligt at ændre sendertype, hvis man på et senere tidspunkt skulle få ændrede behov. Profi Alarmen er forberedt til 16 trådløse og 4 trådfaste zoner, 8 trådløse betjeningsenheder, ubegrænset antal trådløse sirener, hvilket giver dig mulighed for at skræddersy din egen alarmløsning.

 

Profi Alarmsystem
Alarmpakken indeholder en alarmcentral med den valgte sendertype indbygget, et trådløst betjeningspanel, en trådløs åbningskontakt, en trådløs rumdetektor, en trådløs indendørs sirene til stikkontakten, en fjernbetjening samt batterier. Alt hvad der skal til for at montere Profi Alarmen. Profi Alarmen tilsluttes kontrolcentralen gennem den valgte telefonsender type som kan være fastnettelefonen, LAN, eller GSM. Profi Alarmsystemet er udviklet og bygget på nyeste teknologier inden for trådløse alarmsystemer og er godkendt efter EU reglerne for alarmsystemer samt F&P registreret i klasse 2. Ved LAN eller GSM/GPRS transmission til vagtcentral må Profi anvendes helt op til sikringsniveau 40 på det danske marked.

 

Profi Alarm holder øje med din bolig
Profi Alarm kan opkobles til en af kontrolcentralerne som er godkendt af Rigspolitiet. På kontrolcentralen vil en person overvåge Profi alarmen 24 timer i døgnet. I tilfælde af alarm vil kontrolcentralen kontakte de personer, som abonnenten har opgivet på sin telefonliste.

 

Installationen
Profi Alarmpakken kan næsten installeres efter et hvert ønske om sikkerhedsniveau, fra en almindelig fældesikring med få detektorer til en komplet dækning af hele huset.
En fældesikring er en installation hvor få detektorer placeres strategisk i bygningen, således at en indbrudstyv ikke kan undgå at udløse en alarmtilstand under et indbrud i bygningen.