OASiS

Ideel sikring af virksomhed og hjem...

 

En ”OASE” af sikkerhed
Et Oasis alarmsystem er den ideelle løsning til dem, der ønsker en sikker og professionel sikring og overvågning af virksomheden eller boligen. Oasis systemet er fremtidssikkert og yderst brugervenligt.

 

 

Installation uden bygningsskader
Oasis anvender den sidste nye trådløse teknik til at kommunikere. Det medfører at der ikke skal trækkes en masse skæmmende kabler til detektorer, sirener eller andre udvidelsesmoduler.
Alarmen kan dog også benyttes med trådfaste detektorer, da Oasis har mulighed for op til 30 trådfaste zoner.

 

 

 

Trådløs FOTO detektor
altSom unik alarmverifikation kan der tilsluttes FOTO detektorer til Oasis alarmsystemet. Ved alarm tages der 4 billeder, som kan overføres trådløst til kontrolcentral, eller en billedserver. Efterfølgende sendes en E-mail, eller en SMS med link til billederne.

Stort tilbehørsprogram

Til Oasis alarmsystemet kan der købes ekstra trådløse FOTO detektorer, rumdetektorer, åbningskontakter, betjeningspaneler, fjernbetjeninger, sirener samt røgalarmer, ligesom der kan købes trådfaste enheder. Alle kan via larmen opsættes til at alarmere lokalt, men også direkte til kontrolcentralen.

Det er også muligt at ændre sendertype, hvis man på et senere tidspunkt skulle få et andet behov. Oasis alarmen er forberedt til 50 trådløse adresser fordelt på zoner, betjeningsenheder samt trådløse sirener, hvilket giver dig mulighed for at kræddersy din egen alarmløsning.

alt

 

Oasis alarmsystem
Oasis alarmpakken indeholder en alarmcentral med den valgte sendertype indbygget, et trådløst LCD betjeningspanel, en trådløs åbningskontakt, en trådløs rumdetektor, en trådløs indendørs-sirene til stikkontakt, en fjernbetjening samt batterier og alt hvad der skal til for at montere alarmen. Oasis alarmen tilsluttes kontrolcentralen gennem den valgte telefonsender som kan være fastnettet, mobilnettet eller internettet.
Oasis alarmsystemet er udviklet og bygget på nyeste teknologier inden for trådløse
alarmsystemer.
Det er godkendt efter EU-standarderne for alarmsystemer samt F&P registreret i klasse 2, op til og med sikringsniveau 40 på det danske marked.

 

 

 

fokus